<
НОВИНИ ДНЯ: Друг чи ворог: чи "здасть" Трамп Україну і якою може бути його політика  На вихідні прогнозують 30-градусну спеку  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистемивсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2022 737

Генерал Марченко розповів, що треба для успішного звільнення Херсона

Для успішного контрнаступу на Херсонщині Україні необхідно мати щонайменше втричі більше військ, аніж є у ворога.

Звільнення Херсона буде "непростим завданням", адже російські окупанти добряче підготувалися до оборони. Пише ТСН. 

Про це генерал Дмитро Марченко сказав в інтерв'ю The Kyiv Independent.

Він додав, що в таких умовах складно щось прогнозувати.

"Росіяни знали, що ми наближаємося, тому перейшли на більш оборонну стратегію. Історія та військовий досвід показують, що для успіху наступу армія повинна мати як мінімум втричі більше військ, ніж противник, який обороняється", – пояснив генерал.

"Ми не Росія, і у нас немає таких ресурсів, як у них", – додав він.

За словами Марченка, російські війська добре підготовлені до оборони регіонів України, які їм вдалося захопити в березні. Окрім того, росіяни ніколи не відмовлялися від своєї мети окупувати весь південь.

Нагадаємо, в ГУР Міноборони України вважають, що рішення президента РФ Володимира Путіна збільшити чисельність військ не допоможе досягнути успіхів у війні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генерал Марченко розповів, що треба для успішного звільнення Херсона 5.00 5 1
Політика / Україна
28.08.2022 737
Еще материалы раздела «Україна»