<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 липня без опадів, вдень подекуди до +37°  У Львові школи почнуть навчальний рік раніше: в чому причина  Лише 3% українців вважають "єОселю" інструментом вирішення житлового питання: дослідження  Китай вдарив по торгівлі з Росією: найбільші онлайн-магазини спорожніли  Спека до 37 градусів повертається: прогноз погоди в Україні на 7 липня  Удар по аеродрому в Миргороді: експерт розповів, що РФ могла уразити на летовищі  Кулеба про дозвіл ЗСУ знищувати бомбардувальники РФ західною зброєю: рішення готуютьсявсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2022 477

"Влада" Криму наказує приховувати факти вибухів на військових базах, - ГУР

Окупаційна "адміністрація" Криму наказує засекречувати факти вибухів на військових об'єктах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними української розвідки, під час спеціальної наради заступник Міністра оборони Росії Дмитро Булгаков наказав будь-яким способом приховувати факти вибухів на складах боєприпасів і військових об'єктах, які все частіше відбуваються на території тимчасово окупованого Криму.

Також окупанти вирішили, що в разі нових вибухів суспільству розповідатимуть про недбалість певних посадових осіб, прізвища яких вже "встановлені" і які будуть притягнуті до відповідальності.

"Вже тисячі росіян намагаються терміново виїхати з території Криму. Паніка у кафірів піднялася після серії вибухів на військових об'єктах", - зазначили в ГУР.

Нагадаємо, раніше окупанти вже продовжили високий рівень "терористичної небезпеки" в Криму. Тоді це сталося після вибухів на аеродромі під Саками.

Крім того, у п'ятницю, 26 серпня, у тимчасово окупованому Криму знову спрацювала система ППО.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Влада" Криму наказує приховувати факти вибухів на військових базах, - ГУР 5.00 5 2
Політика / Україна
28.08.2022 477
Еще материалы раздела «Україна»