<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Політика
Світ
28.08.2022 502

Дві можливості для Путіна: Піонтковський поміркував про долю кремлівського "фюрера"

Китайський лідер Сі Цзіньпін може врятувати російського диктатора Володимира Путіна.

fb220244eef9139a685c09cacf6d4a38_28.08.22

Цзіньпін може гарантувати "фюреру" Путіну старість десь у горах Китаю. Втім, "врятуватися" очільник Кремля може  якщо дослухається до поради глави Китаю. Пише ТСН.

Про дві можливості для Путіна в інтерв'ю ТСН розповів російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський.

Перша можливість - Путін вирушає до Китаю, аби "підправити своє здоров'я".

"Товариш Сі вивозить його літаком і ми отримуємо повідомлення з Москви: "Товариш Путін припустив низку серйозних помилок в українському питанні. За станом здоров'я він вже не зможе виконувати обов'язки президента і вирушив на довготривале лікування до Китаю". Прийдуть до влади "люди в бункері" - такі ж мерзотники, як і він. Але вони будуть змушені рахуватися з реальністю, а тому приймуть ультиматум колективного Заходу і Києва про відведення військ на лінію 23 лютого і подальші перемовини про повне відновлення територальної цілісності", - поміркував Піонтковський.

Такий розвиток подій опозицінер називає м'яким варіантом. Втім, є інший - більш болючий. Він можливий тоді, коли диктатор захоче й надалі залишатися у президентському кріслі.

"Якщо він не прийме пропозицію Сі, буде чіплятися за владу, то тоді в антракті "лебединого озера" ми почуємо інший текст: "Виявився наш батько не батьком, а сукою". Це цитата Олександра Галича. Мені здається, товариш Сі, як мудрий чоловік, дасть пораду молодшому російському партнерові", - наголосив Піонтковський.

Як повідомлялося, російський президент-диктатор Володимир Путін дуже хоче жити. Єдиний, хто може стати "гарантом" життя кремлівськоого "фюрера",- президент Китаю Сі Цзіньпін, вважає опозиціонер Андрій Піонтковський. Глава Франції Еммануель Макрон і турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган з цією роллю не впоралися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дві можливості для Путіна: Піонтковський поміркував про долю кремлівського "фюрера" 5.00 5 1
Політика / Світ
28.08.2022 502
Еще материалы раздела «Світ»