<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Політика
Світ
28.08.2022 656

Піонтковський: "Путін хоче жити, тому він уразливий"

Ситуація навколо російського президента стає більш складною та непередбачуваною.

f84a5174deff1d92e64c862fac51ae52_28.08.22

Напруження путінської війни в Україні все більше зміщується в бік Росії, і вона завершиться нищівною поразкою РФ.

Про це ТСН розповів російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський.

"Є дві сприятливі тенденції для України. З'ясувалося, що Володимир Путін хоче жити, тому він уразливий. Це можна використовувати. І другий – безпрецедентно жорсткий політичний характер усього Заходу. І на Кримській платформі, і у привітаннях Зеленського. Присутність Дуди – це виклик Путіну. Візит Джонсона до Києва також. А у виступах Макрона та Шольца більше немає мотивів не принижувати Росію, зберегти обличчя Росії. Це дуже добрі тенденції", - сказав він.

Нагадаємо, раніше мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, що Путін може втратити не лише свою посаду, але й життя вже найближчим часом. На президента РФ працює ціла армія екстрасенсів.

Тим часом внутрішня ситуація в Росії виглядає вибухонебезпечною на всіх рівнях. Поширюються правдоподібні чутки про арешти та звільнення вищих посадових осіб силових структур, щонайменше сім провідних російських бізнесменів вкоротили собі віку, попередньо вбивши свої сім'ї, що робить ці події схожими на страти. Останніми роками соціальні хвилювання були широко поширені, але вони трапляються, і такого рівня очікуваного падіння виробництва та життя не було від початку 1990-х років.

Оценка материала:

5.00 / 2
Піонтковський: "Путін хоче жити, тому він уразливий" 5.00 5 2
Політика / Світ
28.08.2022 656
Еще материалы раздела «Світ»