НОВИНИ ДНЯ: Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми Українивсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2022 467

Війну в Україні не можна "заморозити". Данілов назвав причину

Війну в Україні проти російського вторгнення не можна "заморожувати", а її розв'язку не можна відкладати на майбутнє новими "мінськими угодами".

126_14_id81747_1300x821_15_650x410_28.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олексія Данілова на сайті РНБО.

На його думку, нинішню війну не можна "заморозити", оскільки Росія все одно рано чи пізно знову зазіхатиме на українську землю.

"У цій війні у кожної країни свої інтереси, але необхідно не допустити умовного "Мінська-3", цього не буде сприймати наше суспільство", - зазначив Данілов, додавши, що умови попередніх мінських угод були абсолютно неприйнятними.

Він також підкреслив, що частина західних партнерів вважає, що з російським президентом Володимиром Путіним треба нібито домовлятися через різке зростання цін на газ.

"Наші громадяни віддають свої життя, ціна, яку платять українці як нація, дуже дорого нам обходиться... Зараз мова йде про всю Європу. Україна - це рубіж, і якби ми 24 лютого не дали відсіч російській агресії, їх танки були б вже у Варшаві, Вільнюсі та інших містах Європи", - сказав Данілов.

Нагадаємо, сьогодні радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що війна повинна закінчитися поразкою Росії, поверненням територій і трибуналом над російськими військовими злочинцями.

До цього Данілов заявляв про впевненість у тому, що Україна поверне окуповані території військовим шляхом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війну в Україні не можна "заморозити". Данілов назвав причину 5.00 5 1
Політика / Україна
28.08.2022 467
Еще материалы раздела «Україна»