<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
Політика
Росія
28.08.2022 1509

Алла Пугачова повернулася до Москви і демонстративно відкрила двері авто ногою

Співачка Алла Пугачова несподівано приїхала до Росії, чим спровокувала чутки про продаж свого маєтку.

21cb7e99c38af8cecfa3c98dd977c50a_28.08.22

Після п'яти місяців життя за кордоном Алла Пугачова вирішила повернутися до Москви. Відео з ефектною появою примадонни у столиці РФ оприлюднив в Instagram її друг, російський дизайнер Ігор Гуляєв. Пише ТСН. 

На відео Пугачова легко відкрила двері розкішного автомобіля з ноги та вийшла на вулицю.

"Я вже давно (приїхала – Ред.), просто не було часу зібратися. А ти все ще читаєш, що мене немає?" – жартома звернулася Пугачова для Гуляєва.

У російських ЗМІ одразу ж почала розповсюджуватися інформація, нібито виконавиця приїхала до Росії аби продати свій палац у селищі Грязь. Аргументують пропагандисти такі новини тим, що після того, як Галкін і Пугачова виїхали з РФ в них почалися серйозні проблеми з грошима. До того ж, з'явилися чутки про те, що подружжя планує придбати нерухомість в Ізраїлі.

Проте ще в травні співачка відповіла журналістам, що планує повернутися до Москви восени, адже на дітей чекає навчальний рік. Тим часом Максим Галкін подорожує Європою з концертами і, схоже, ще не скоро возз'єднається з родиною в Росії.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін висловився проти російської влади. Алла Пугачова також підтримала антивоєнну позицію свого чоловіка, за що нарвалася на критику в Росії. З березня подружжя перебувало в Ізраїлі, де гуморист активно давав концерти, на яких не соромився висміювати владу РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Алла Пугачова повернулася до Москви і демонстративно відкрила двері авто ногою 5.00 5 2
Політика / Росія
28.08.2022 1509
Еще материалы раздела «Росія»