<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 липня без опадів, вдень подекуди до +37°  У Львові школи почнуть навчальний рік раніше: в чому причина  Лише 3% українців вважають "єОселю" інструментом вирішення житлового питання: дослідження  Китай вдарив по торгівлі з Росією: найбільші онлайн-магазини спорожніли  Спека до 37 градусів повертається: прогноз погоди в Україні на 7 липня  Удар по аеродрому в Миргороді: експерт розповів, що РФ могла уразити на летовищі  Кулеба про дозвіл ЗСУ знищувати бомбардувальники РФ західною зброєю: рішення готуютьсявсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2022 463

"Це взагалі ні про що": Арестович оцінив загрозу від третього армійського корпусу РФ

Якщо Росія перекине на війну до України третій армійський корпус, то ризикує прискорити перспективу обвалення фронту для своїх військ.

3738c61917fb824c96a96232e78e9773_28.08.22

ЗСУ ліквідовуватимуть їх за допомогою систем HIMARS. Пише ТСН. 

Про це радник Офісу президента України Олексій Арестович сказав у розмові з російським опозиціонером, юристом та адвокатам Марком Фейгіним.

"Перспективи у них такі. Вони будуть вести позиційно-маневрену оборону, а ми будемо вбивати їх HIMARSами – багато і зі смаком, поки не усвідомлюють. Після цього маячить перспектива обвалення фронту і звалювання з нашої Богом врятованої країни якнайдалі", – описав сценарій подій Арестович.

Він також висловив переконання, що цей третій російський армійський корпус не є загрозою для українських захисників.

"Ці 15 000 (військових – ред.), які вони притягнуть і кинуть на різні ділянки. Вони з цього цілих 15 БТГ зроблять? Це взагалі ні про що. Навіть якщо їх на один напрямок кинути, це просто ні про що. Особливо з проблемами з тиловим постачанням", – пояснив радник ОП.

Нагадаємо, аналітики Conflict Intelligence Team повідомили, що Росія перекидає на фронт до України нещодавно сформований третій армійський корпус із найсучаснішою технікою, але погано підготовленими вояками.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це взагалі ні про що": Арестович оцінив загрозу від третього армійського корпусу РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
28.08.2022 463
Еще материалы раздела «Україна»