<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 липня без опадів, вдень подекуди до +37°  У Львові школи почнуть навчальний рік раніше: в чому причина  Лише 3% українців вважають "єОселю" інструментом вирішення житлового питання: дослідження  Китай вдарив по торгівлі з Росією: найбільші онлайн-магазини спорожніли  Спека до 37 градусів повертається: прогноз погоди в Україні на 7 липня  Удар по аеродрому в Миргороді: експерт розповів, що РФ могла уразити на летовищі  Кулеба про дозвіл ЗСУ знищувати бомбардувальники РФ західною зброєю: рішення готуютьсявсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2022 699

Це гарна ознака: Джемілєв про те, що Аксьонов та інші представники окупаційної "влади" вивезли свої родини з півострова

Лідер кримськотатарського народу й народний депутат Мустафа Джемілєв підтвердив інформацію, яка поширюється у ЗМІ, що так званий "прем'єр" окупованого Криму Сергій Аксьонов і "спікер парламенту" Володимир Константинов вивезли свої родини з півострова.

8a2c853e408ed9ad37727b44fed92235_28.08.22

За його джерелами, своїх родичів вивезли з Криму і працівники ФСБ. Це пов'язано з вибухами, які стали часто лунали на анексованому півострові. Пише ТСН. 

Про це Джемілєв розповів в інтерв'ю для проєкту "Крим.Реалії".

"Настрої (на півострові - ред.), різні, звісно. Паніка - ви самі бачили величезні потоки машин у бік Росії. Мені сказали, що Аксьонов та Костянтинов вивезли свої сім'ї. Співробітники ФСБ також вивезли своїх людей. Це гарна ознака", - наголосив політик.

Водночас кримські татари зберігають спокій та радіють останнім подіям, які відбуваюся на півострові.

"А кримські татари ходять один до одного у гості та п'ють köz-aydın qavesı - "каву з нагоди сприятливої ​​звістки". Ну, а в тих, хто телефонує мені, такий настрій: "Слава богу, нарешті", - підсумував він.

Нагадаємо, американські аналітики встановили, що окупанти залишися без значної кількості техніки та зброї, яку вони тримали в анексованому Криму. Через це війська Путіна продовжують передислокувати військову техніку з півострова до Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Це гарна ознака: Джемілєв про те, що Аксьонов та інші представники окупаційної "влади" вивезли свої родини з півострова 5.00 5 2
Політика / Україна
28.08.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»