<
НОВИНИ ДНЯ: Сирний пиріг з лаваша. Ніхто не повірить, що ви приготували цю смакоту усього за 20 хвилин   Демократична система чи сильний лідер: що кажуть українці – соцопитування  США передають потужну військову допомогу Україні: що буде в пакеті  Армія РФ суттєво збільшила кількість атак на фронті: в ISW назвали мету ворога  Бомбезні крильця в кока-колі. Приготуйте цю смакоту, якщо втомились від звичайних страв  До України їдуть заморозки: дати і карта погоди  Ціни знижуються. Скільки коштує оренда житла у великих містах Польщівсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2022 1515

У розвідці розповіли, чи може Путін застосувати ядерну зброю проти України

Військові РФ постійно проводять планові навчання.

Росія продовжує проводити навчання з розгортання ядерної зброї, тому загроза удару з боку РФ досі залишається. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

За його словами, зараз Росія не готова застосувати ядерну зброю проти України

"Ознак того, що він (Путін - ред.) завтра застосує таку зброю, немає. Але там постійно проводяться тренування, саме визначені, планові тренування щодо розгортання ядерної зброї, переміщення боєзаряду, підготовка носіїв ядерної зброї до застосування. Носії є – це ті ж самі Ту-22, Ту-95, Ту-160, носії системи "Калібр", які перебувають в Чорному морі, також можуть нести тактичний ядерний боєзаряд. Тобто така загроза залишається і ми це розуміємо", - зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 3
У розвідці розповіли, чи може Путін застосувати ядерну зброю проти України 5.00 5 3
Політика / Україна
28.08.2022 1515
Еще материалы раздела «Україна»