<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"всі новини дня
Політика
Росія
28.08.2022 3366

Крикнула "Азов-сила" і спалила авто начальника Генштабу ЗС РФ: родичі кажуть, що жінку загіпнотизувала СБУ

В Росії звинувачують СБУ у тому, що її фахівці гіпнотизують росіян.

dbc9e584909cbbacea567e49a9574866_29.08.22

Як приклад наводиться випадок з підпалом авто заступника начальника Генштабу ЗС РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє телеграм-канал Shot.

Історія з підпалом BMW X6 заступника начальника російського Генштабу Євгенія Секретарева обростає новими подробицями. На місці того дня затримали 65-річну пенсіонерку. Перед тим як спалити авто, вона викрикнула: "Азов - сила".

Телеграм-канал Shot стверджує, що поговорив із зятем жінки.Той заявив, що його тещу загіпнотизувала СБУ. За кілька днів до "акції" вона, за його словами, дивно себе поводила.

Сам зять пенсіонерки також говорить, що співробітники СБУ шантажували в чаті WhatsApp.

Нагадаємо, що у Москві згоріло авто BMW X6 заступника начальника управління Генштабу збройних сил Росії Євгена Секретарьова. Підпалити авто могла жінка, яка заявила, що виступає проти війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 4
Крикнула "Азов-сила" і спалила авто начальника Генштабу ЗС РФ: родичі кажуть, що жінку загіпнотизувала СБУ 5.00 5 4
Політика / Росія
28.08.2022 3366
Еще материалы раздела «Росія»