<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.08.2022 763

40 днів зі смерті Руслани Писанки: чоловік зірки написав до неї щемливе звернення

Минуло 40 днів відтоді, як життя української акторки та ведучої Руслани Писанки забрав рак.

5e7d65398d00afed22be21eeab5a60a6_29.08.22

27 серпня минуло 40 днів відтоді, як померла легендарна українська ведуча та акторка Руслана Писанка. Пише ТСН. 

Як відомо, життя артистки обірвала агресивна стадія раку, з яким Писанка відчайдушно боролася у Німеччині, де й провела останні дні свого життя.

На сторінці у Facebook чоловік зірки Ігор Ісаков залишив до неї щемливе звернення, у якому назвав свою любу Русю "мой ветерок":

"40 днів без тебе. Мушу відпустити. До побачення, "мой ветерок" . Дякую друзям, що підтримали мене. Дякую долі за неї. Мабуть, я найщасливіша людина в світі, тому що всесвіт подарував мені її… Але "жизнь прекрасна"... й продовжується…" – написав Ігор.

Шанувальники Руслани Писанки підтримали її чоловіка у коментарях та попросили триматися: "Вам потрібно прожити життя як найкраще і бути щасливим за двох…Царство небесне Русланочці і світла пам'ять…", "Тримайтесь! Ми з вами разом. Пам'ятаємо і любимо! Вічна пам'ять Руслані", "Ігорю, друже! Мої щирі співчуття! Тримайся! Руся була чудовою людиною і чарівною партнеркою! Царство небесне їй... Сумуємо...".

Нагадаємо, що раніше чоловік Руслани Писанки вперше розповів, як дізнався, що у неї рак. Тоді артистка вже була у Німеччині, де в неї діагностували страшну хворобу.

Оценка материала:

5.00 / 2
40 днів зі смерті Руслани Писанки: чоловік зірки написав до неї щемливе звернення 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.08.2022 763
Еще материалы раздела «Суспільство»