<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2022 1264

Російські командири почали евакуйовувати свої родини з окупованого Криму - голова Одеської ОВА

Російські командири почали евакуйовувати свої родини з тимчасово окупованого Криму.

eda7c1af25d299ea999b8adc136e8986_29.08.22

Ймовірно загарбники відчули щось недобре для себе. Пише ТСН. 

Про це у неділю, 28 серпня, сказав голова Одеської ОВА Максим Марченко.

"В області все спокійно, обстрілів не було. Командири окупаційних військ здається відчули щось дуже не добре для себе та евакуюють свої родини з Криму назад до Росії. Не здивуюсь, якщо своє рішення вони пояснюватимуть тим, що їх загіпнотизувала СБУ разом із бабусею у Москві, яка спалила авто заступника начальника Генерального штабу РФ. Тому нам варто дочекатись того, коли ми загіпнотизуємо окупантів і вони почнуть вбивати самих себе у промислових масштабах", - сказав Марченко.

Нагадаємо, у Росії звинувачують СБУ у тому, що її фахівці гіпнотизують росіян. Як приклад наводиться випадок з підпалом авто заступника начальника Генштабу ЗС РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські командири почали евакуйовувати свої родини з окупованого Криму - голова Одеської ОВА 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2022 1264
Еще материалы раздела «Україна»