<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2022 590

"На жаль, герої вмирають": Залужний звернувся до народу у День пам'яті захисників України

29 серпня - День пам'яті захисників України.

1c56f6cb1fe68cd25a72fff8f94faa8b_29.08.22

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний звернувся до українського народу в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Пише ТСН. 

Він пообіцяв, що жодна жертва не стане марною - ми продовжуватимемо боротьбу до нашої перемоги.

"Не існує правильних слів чи слушних моментів, коли йдеться про втрати. Бо це зламані долі конкретних людей, які для своїх рідних були цілим Всесвітом. На жаль, герої вмирають. Вони здобувають вічне життя і вічну славу, залишаються нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців. Але їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі.

Схиляю голову і розділяю разом із близькими та рідними біль непоправної втрати. Дякую за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Так твориться історія і формується нація, якими захоплюватиметься світ", - написав він.

Залужний додав, що кожного дня ми маємо згадувати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу.

Нагадаємо, військовий експерт вважає, що чисельність українських Збройних сил повинна значно збільшитися у післявоєнний період. Узаконення служби в резерві дозволить Україні ефективно справлятися з агресорами зі сходу чи півночі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"На жаль, герої вмирають": Залужний звернувся до народу у День пам'яті захисників України 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2022 590
Еще материалы раздела «Україна»