<
НОВИНИ ДНЯ: До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2022 488

Армія РФ відрізана від постачання: ЗСУ знищили практично всі великі мости на Херсонщині

На окупованій території Херсонської області ЗСУ "підкорегували" усі великі мости.

95db8c6a2de9e32ff1d853040e614641_29.08.22

Через це окупанти виявилися відрізаними від постачання. Пише ТСН. 

Про це повідомляє оперативне угруповання військ "Каховка".

"Ну що тут можна сказати? Ситуація на тимчасово окупованій території Херсонщини вкрай непроста. Великі та жахливі HIMARS знищили практично всі великі мости (Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський). Залишилися лише пішохідні переходи. Російська армія виявилася відрізаною від постачання озброєння та особового складу з території Криму. Для України це блискучий шанс повертати свої території", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Мережі шириться інформація про вбивство колаборанта і зрадника, колишнього депутата від "Слуги народу" Олексія Ковальова.

Раніше з окупованого селища Борова Харківської області нещодавно з мішком на голові у невідомому напрямку вивезли заступника головного гауляйтера Ігоря Познянського.

Оценка материала:

5.00 / 1
Армія РФ відрізана від постачання: ЗСУ знищили практично всі великі мости на Херсонщині 5.00 5 1
Політика / Україна
29.08.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»