<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2022 633

ЗСУ прорвали першу лінію оборони на Херсонщині: російські десантники накивали п'ятками

На Херсонщині тривають запеклі бої.

72ae108c0466e410aa1370ba48b7437d_29.08.22

На одній з ділянок українським захисникам вдалося прорвати першу лінію оборони окупантів. Пише ТСН. 

Про це в ФБ повідомляє оперативне угруповання військ "Каховка".

"109 полк "ДНР" відійшов зі своїх позицій на Херсонщині, російські десантники, що були їх підтримкою втекли з поля бою", - йдеться в повідомленні.

Свої слова ЗСУ підкріпили відео, яке зазняв під час бою один із окупантів. Він розповів, що ЗСУ прорвали першу лінію оборони, атакують з артилерії та авіації. Відео було коротким, бо, ймовірно, окупанта або "задвохсотили", або "затрьохсотили", оскільки воно раптом перервалося.

Нагадаємо, що в Мережі шириться інформація про вбивство колаборанта і зрадника, колишнього депутата від "Слуги народу" Олексія Ковальова.

Раніше з окупованого селища Борова Харківської області нещодавно з мішком на голові у невідомому напрямку вивезли заступника головного гауляйтера Ігоря Познянського.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ прорвали першу лінію оборони на Херсонщині: російські десантники накивали п'ятками 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2022 633
Еще материалы раздела «Україна»