<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.08.2022 623

Залужному забронювали на 14 жовтня номер у готелі Ялти. Із салютом на честь звільнення Криму

Українці влаштували цілий флешмоб по бронюванню житла в Криму, готуючись святкувати звільнення півострова від російських загарбників вже на Покрову, 14 жовтня, на День захисника України. Номер в готелі Ялти замовили і для головнокомандувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного.

_zaluzhniy_facebook_com_ganna_maliar_1_650x410_30.08.22

Про це розповіла журналістка Ярослава Коба у своєму Facebook. Пише rbc.ua.

Вона зв'язалася з адміністрацією ялтинського готелю "Мрія", і забронювала номер для полководця українського війська, додатково погодивши салют з нагоди святкування звільнення Криму від російських окупантів.

Керівництво ялтинського готелю, уточнивши інші нюанси броні про дати, харчування, кількість гостей та сервіс, в результаті прийняло замовлення на 10-15 жовтня для Залужного з друзями в номері категорії "Королівський люкс" з видом на море.

"Продовження історії з бронюванням номера в готелі Мрія (Ялта) для перегляду святкового салюту на честь звільнення Криму від російських окупантів. Валерій Залужний номер для вас та ваших друзів заброньовано! Слава ЗСУ!" - пише журналістка.

У коментарях до публікації вона уточнила, що спілкування відбувалося не з ботом, а саме зі співробітником готелю, оскільки "перепитували про салют, там пропонували мені різні варіанти розміщення".

Нагадаємо, раніше на День Незалежності хакери привітали зі святом жителів українських Криму та Донецька, а також жителів Росії, і в мережі з'явилося яскраве відео.

Також ми писали, що перед цим секретар РНБО Олексій Данілов зробив заяву про звільнення Криму та звернувся до місцевих колаборантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужному забронювали на 14 жовтня номер у готелі Ялти. Із салютом на честь звільнення Криму 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.08.2022 623
Еще материалы раздела «Суспільство»