<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
31.08.2022 4067

З нервами не все гаразд: розлюченому Путіну знову викликали бригаду медиків

Путін та його оточення тривожаться, адже успіхів у війні, яку вони розв'язали в Україні, немає. Кажуть, у диктатора нерви здають, він майже на межі зриву, а за його здоров'ям стежать медики.

e23defb2426978a4a184eb3de0b3c818_31.08.22

Учора "фюрер" провів кілька чергових нарад. Як пише телеграм-канал Generall SVR, у режимі відеозв'язку провів чотири оперативні наради з представниками керівництва військового блоку. Був дуже злий і навіть розлючений. А наприкінці робочого дня кремлівському лідерові навіть знадобилася медична допомога. Пише ТСН. 

"Атмосфера під час нарад у президента була найнапруженіша за останній час. Пізно ввечері до Путіна викликали медиків, що чергували, які провели у президента близько двадцяти хвилин. В оточенні президента помітили, що останнім часом Путін став "занадто багато нервувати", і це негативно впливає і на його близьких, і на оточення", — пише канал.

Нагадаємо, раніше цей самий канал повідомив про те, що Дмитро Медведєв отримав ускладнення після інтимної операції, інформація про яку особливо не розголошувалася в широких колах.

Оценка материала:

5.00 / 4
З нервами не все гаразд: розлюченому Путіну знову викликали бригаду медиків 5.00 5 4
Політика / Світ
31.08.2022 4067
Еще материалы раздела «Світ»