<
НОВИНИ ДНЯ: Опади відступлять: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжіше  Удари України вглиб Росії: Світан назвав необхідну зброю, яка зможе діставати аж до Уралу  Зеленський хоче до зими відновити усі зруйновані енергооб'єкти, які можливо  Дощі, а подекуди навіть грози: якою буде погода в Україні 13 червня  Україну накриють зливи з градом і шквалами: синоптикиня уточнила прогноз на вівторок  Зливи, град та шквали: синоптик попередила про небезпечні опади та похолоданнявсі новини дня
Політика
Україна
31.08.2022 772

Морги Мелітополя переповнені тілами окупантів

У окупованому Мелітополі Запорізької області морги переповнені тілами російських загарбників.

d91b3557792265ef3e0a676bb96d52dc_31.08.22

Місць для трупів катастрофічно не вистачає, а останки росіян зберігають навіть не в холодильниках. Пише ТСН. 

Про це пише видання "РІА-Мелітополь".

"Жителі Мелітополя та інших тимчасово окупованих міст Запорізької області зіткнулися із проблемою нормально поховати померлих", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією від українських спецслужб, приблизно 20 серпня загарбники заборонили патологоанатомам приймати тіла людей, які померли власною смертю. Ймовірно тому, що в моргах критично не вистачає місць навіть російським окупантам.

"Родичі померлих в окупації на Запоріжжі змушені везти тіла покійників до Мелітополя. Це стосується мешканців Дніпрорудного, Малої та Великої Білозерки, Енергодару, Кам'янки-Дніпровської, Михайлівки, Василівки, Токмака та інших населених пунктів, що перебувають недалеко від лінії фронту", - додають журналісти.

Нагадаємо, мер Мелітополя розповів, скільки військових баз окупантів ще є у місті та де вони розташовані.

Оценка материала:

5.00 / 1
Морги Мелітополя переповнені тілами окупантів 5.00 5 1
Політика / Україна
31.08.2022 772
Еще материалы раздела «Україна»