<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Україна
31.08.2022 583

Чи допоможе відсторонення Шойгу досягнути армії Путіна успіху у війні: відповідь експерта

Відсторонення Сергія Шойгу від виконання обов'язків міністра оборони РФ не матиме впливу на перебіг війни в Україні.

f53809a69abd6ab1348464a91ba7b495_31.08.22

Водночас, на думку військового експерта Петра Черника, після відсторонення Шойгу може покращитися ситуація в російській армії, але це залежатиме від нової людини, яку призначать в Кремлі. Пише ТСН. 

Про це 24 каналу розповів військовий експерт Петро Черник.

"Адже Шойгу МНСник, він не знає, що таке війна, не розуміється в ній. Він банально "пиляв" бюджет, за що йому треба подякувати, бо ж вони розграбували власну армію", – зауважив Черник.

Чи зміниться щось в контексті українського питання, експерт відповів, що ні, жодним чином.

"Те, що павуки почали між собою смертельний отруйний танок, то хай б’ються. Здохне – це буде хороша новина", – сказав він.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, Путін відсторонив міністра оборони РФ Шойгу через відсутність успіхів у війні проти України. У розвідці додали, що російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють Шойгу за його неефективне та відсутнє керівництво, оскільки прогрес Росії зупинився.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи допоможе відсторонення Шойгу досягнути армії Путіна успіху у війні: відповідь експерта 5.00 5 1
Політика / Україна
31.08.2022 583
Еще материалы раздела «Україна»