<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
31.08.2022 439

Україна вже розробляє план евакуації для жителів Криму, - Подоляк

Україна вже готує евакуаційні маршрути з тимчасово окупованого Криму для жителів, що захочуть покинути півострів на період активної деокупації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника голови Офісу президента Михайла Подоляка в Twitter.

"Зрозуміло, що для України життя громадян - безумовний пріоритет. Тому ми вже розробляємо евакуаційні маршрути для жителів окупованого Криму, охочих покинути півострів на час активної деокупації", - написав він.

Наразі Подоляк закликає усіх мешканців триматися якомога далі від військових об’єктів у Криму, а також перевірити укриття.

Нагадаємо, сьогодні в Севастополі у черговий раз прогриміли вибухи. Так звана "влада" повідомляє про роботу системи ППО.

28 серпня у Криму біля мису Фіолент почалася пожежа "на території покинутої військової частини".

Окрім того, українські військові знищили майже всі великі мости в Херсонській області, "відрізавши" окупантів від Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна вже розробляє план евакуації для жителів Криму, - Подоляк 5.00 5 2
Політика / Україна
31.08.2022 439
Еще материалы раздела «Україна»