<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Політика
Росія
01.09.2022 845

Алла Пугачова красномовно відповіла, навіщо повернулася до Росії

Співачка Алла Пугачова здивувала рішенням повернутися до Росії.

Виконавиця Алла Пугачова нещодавно без чоловіка, гумориста Максима Галкіна, повернулася до Росії. Пише ТСН. 

Та, як виявилося, у неї є на те свої причини. Так, коли артистка гуляла вулицями РФ, її запримітили російські пропагандисти та вирішили поставити декілька запитань. У Пугачової запитали, чим вона займатиметься в Росії. У Алли Борисівни знайшлася красномовна відповідь.

"Лад наводити у моїй голові, у вашій голові", - влучно відповіла зірка.

Також пропагандист поцікавився у знаменитості, чи підуть її діти до школи. Пугачова теж знайшла відповідь.

"У них ніжки є, здорові. Підуть, звісно", - з сарказмом прокоментувала зірка.

Зазначимо, Алла Пугачова нещодавно повернулася до Росії, а от її чоловік, гуморист Максим Галкін, - ні. Він залишився за кордоном та продовжує давати концерти. Наразі артист перебуває в Австралії.

Нагадаємо, що від початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін висловився проти російської влади. Алла Пугачова також підтримала антивоєнну позицію свого чоловіка, за що нарвалася на критику в Росії. Від березня подружжя перебувало в Ізраїлі, де гуморист активно давав концерти, на яких не соромився висміювати владу РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Алла Пугачова красномовно відповіла, навіщо повернулася до Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
01.09.2022 845
Еще материалы раздела «Росія»