НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2022 791

Атаки на Кримський міст почнуться: Жданов сказав, за яких умов ЗСУ завдадуть ударів

Жданов розповів, коли і як розпочнуться атаки на Кримський міст.

5c3ed52565717b1f0e64588a79f88cd1_01.09.22

Через Кримський міст здійснюється підживлення ворожого угруповання військ на півдні України, зокрема й на правому березі. Пише ТСН. 

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу "FreeДОМ".

"Кримський міст для нас зараз дуже важливий. Він стає на перший план, тому що все підживлення цього угруповання військ на півдні України, в тому числі і на правому березі, заходить через Крим. Звичайно, воно йде з Кримського мосту. У районі Таганрогу знову помічені військові ешелони з технікою та озброєнням. Звичайно ж, вони підуть до України через Кримський міст. Щойно з'явиться перша нагода, ми почнемо атаки на Кримський міст", - зазначив експерт.

Також він наголосив на тому, що для атаки на Кримський міст потрібна відповідна за міццю зброя.

"Скільки вже боєприпасів "Хаймарс" ми витратили на той самий Антонівський міст. Мабуть, сотню. Але міст стоїть. Будували на совість. Потрібно щось потужніше", - додав він.

Нагадаємо, у Криму впала ракета "Онікс", яку росіяни запустили по Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Атаки на Кримський міст почнуться: Жданов сказав, за яких умов ЗСУ завдадуть ударів 5.00 5 2
Політика / Україна
01.09.2022 791
Еще материалы раздела «Україна»