<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Політика
Росія
01.09.2022 526

У Москві загадково помер голова ради директорів "Лукойлу": перші подробиці

Равіль Маганов випав із вікна шостого поверху московської лікарні.

69a2be11f04892f3cf369cd9f5574318_01.09.22

Голова ради директорів російської нафтової компанії "Лукойл" Равіль Маганов випав із вікна Центральної клінічної лікарні у Москві та помер.

Про це повідомило агентству "Інтерфакс" джерело, знайоме з подією. Пише ТСН. 

"Сьогодні вранці Маганов випав із вікна палати. Від отриманих травм він помер", — зазначив співрозмовник.

Наразі на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. Факт смерті Равіля Маганова виданню РБК підтвердили в лікарні, але не уточнили, що саме трапилося з ним.

Правоохоронці наразі опитують чергову зміну працівників лікарні та пацієнтів, перевірятимуться записи з камер відеоспостереження.

"Лукойл" на своєму сайті підтвердив інформацію про смерть голови ради директорів. У повідомленні йдеться, що Маганов помер "після тяжкої хвороби".

За даними ЗМІ, розглядається версія самогубства. Telegram-канал Mash доповнює, що Равіль Маганов перебував у відділенні терапії з проблемами серця, у нього діагностували депресію.

Равіль Маганов народився 25 вересня 1954 року в Татарстані, 1977 року закінчив Московський інститут нафтохімічної та газової промисловості імені Губкіна. Маганов почав у 1980-х роках працювати в "Лангепаснафтогазі", ця компанія увійшла до складу компанії "Лукойл".

Маганов від 1994 року займав позицію віцепрезидента з нафтовидобутку.

2006 року його призначили першим виконавчим віцепрезидентом компанії.

2020 року Маганов обійняв посаду голови ради директорів ПАТ "Лукойл" - після смерті його попередника Валерія Грайфера.

Це вже щонайменше шоста смерть від початку року, пов'язана з російською нафтогазовою галуззю. Не так давно колишній топменеджер російського нафтового гіганта "Лукойл", мільярдер Олександр Суботін, помер у Митищах після проведення антипохмільного сеансу з шаманами.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Москві загадково помер голова ради директорів "Лукойлу": перші подробиці 5.00 5 2
Політика / Росія
01.09.2022 526
Еще материалы раздела «Росія»