<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.09.2022 460

Вони прагнули позбавити нас знань: Зеленський показав зруйновані росіянами школи

російська федерація знищила або зруйнувала десятки університетів, сотні шкіл і дитячих садочків по всій Україні з метою позбавити українців знань, історії і культури, але не досягла цього.

630_360_1661783859-897_01.09.22

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Десятки університетів, сотні шкіл і дитячих садочків по всій Україні пошкодили та зруйнували окупанти. Вони прагнули залишити нас без нашого минулого, історії, культури, знань. Але в них нічого не вийшло. Ми й далі живемо. Розвиваємо й розвиваємося, пізнаємо нове, навчаємось і міцніємо. А найголовніше – будуємо наше українське майбутнє. Вільне та незалежне», - зазначив глава держави.

Президент також опублікував підбірку фото зруйнованих російськими військами українських навчальних закладів.

Як повідомлялося, 1 вересня в Україні розпочався новий навчальний рік. Навчання в освітніх закладах відбувається в онлайн- та офлайн-форматах відповідно до рішень ОВА з урахуванням безпекової ситуації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вони прагнули позбавити нас знань: Зеленський показав зруйновані росіянами школи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.09.2022 460
Еще материалы раздела «Суспільство»