<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Європа
01.09.2022 446

Кремль знову погрожує Молдові: Лавров заговорив про небезпеку для військових РФ у Придністров'ї

Міністр закордонних справ РФ періодично виступає з погрозами країнам, які були у складі Радянського Союзу.

f1c257f460100039531281d0b3d37cd5_01.09.22

Очільник МЗС країни-агресорки Росії Сергій Лавров знову погрожує Молдові. Пише ТСН. 

Як повідомляє пропагандистське видання "ТАСС", він заявив, що будь-яка загроза безпеці російських військових у Придністров'ї буде розцінюватися, як напад на РФ.

"Будь-які дії, які будуть наражати на загрозу безпеку військових РФ у Придністров'ї, будуть розцінюватися як напад на Росію", - заявив Сергій Лавров.

Варто зазначити, що це вже не перші погрози Молдові з боку Кремля. Раніше Лавров збирався невідомо від кого чи від чого захищати російське та російськомовне населення країни. Він також натякнув, що долю невизнаного Придністров'я може повторити Гагаузія – автономне територіальне утворення на півдні країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль знову погрожує Молдові: Лавров заговорив про небезпеку для військових РФ у Придністров'ї 5.00 5 1
Політика / Європа
01.09.2022 446
Еще материалы раздела «Європа»