<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
02.09.2022 659

"Раба, підножка, грязь Москви": Данілов відповів на заяву Матвієнко про достатність ресурсів для перемоги Росії

Спікерка Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що Росії нібито вистачить ресурсів, аби завершити війну проти України перемогою.

На це відреагував секретар РНБО Олексій Данілов, заявивши, що Росії має вистачити ресурсів на репарації таконтрибуції для України.

Про це він написав у Мережі. Пише ТСН. 

"Не викликає сумнівів, що в нас вистачить ресурсів для перемоги – ресурсів не лише матеріальних, а й інтелектуальних, моральних", – сказала Матвієнко.

Відповідаючи їй, Данілов зауважив, що на Росію чекає Гаазький трибунал.

"Валентині Матвієнко. "Рабі, подножці, грязі Москви", людині без честі, проклятій своєю Батьківщиною, варто пам’ятати: Росії має вистачити тільки одного ресурсу – на виплати репарацій і контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових і на справедливість вироку Гаазького трибуналу", – йдеться в заяві секретаря РНБО.

Нагадаємо, Росія зсунула до кінця осені терміни проведення так званих "референдумів" на окупованих територіях України.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Раба, підножка, грязь Москви": Данілов відповів на заяву Матвієнко про достатність ресурсів для перемоги Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
02.09.2022 659
Еще материалы раздела «Україна»