<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
02.09.2022 529

Данілов різко відповів на те, що Росії нібито вистачить ресурсів для перемоги

В Росії повинно вистачити ресурсів для репарацій й контрибуцій, а не для нібито перемоги над Україною.

3j0a3576_id79145_1300x867_650x410_02.09.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт секретаря РНБО Олексія Данілова.

Спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що Росії нібито вистачить ресурсів для того, щоб завершити війну в Україні перемогою.

"Не викликає сумнівів, що в нас вистачить ресурсів для перемоги - ресурсів не лише матеріальних, а й інтелектуальних, моральних", - заявила Матвієнко.

Реакція Данілова

"Валентині Матвієнко. "Рабі, подножці, грязі Москви", людині без честі, проклятій своєю Батьківщиною, варто пам’ятати: Росії має вистачити тільки одного ресурсу - на виплати репарацій і контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових і на справедливість вироку Гаазького трибуналу", - пише Данілов.

Нагадаємо, РБК-Україна також писало про те, що Данілов назвав вирішальні відмінності України від РФ на тлі війни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов різко відповів на те, що Росії нібито вистачить ресурсів для перемоги 5.00 5 1
Політика / Світ
02.09.2022 529
Еще материалы раздела «Світ»