НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Політика
Світ
02.09.2022 1069

"Путін ніколи не виграє": офіцер спецназу США пояснив, чому президент Росії вже програв у війні

Той факт, що Росія у війні не може робити те, що хоче, вже показує, що Україна досягла успіху станом на цей час. Президент РФ Володимир Путін вже програв, він ніколи не виграє.

f84a5174deff1d92e64c862fac51ae52_02.09.22

Водночас військові сили України тримаються дуже добре в цій війні. Пише ТСН. 

Про це офіцер Сил спецоперацій армії США, капітан у відставці, ветеран бойових дій Майкл Гоук розповів в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна".

"Без сумніву, той факт, що Росія не може робити те, що хоче, вже показує, що Україна досягла успіху зараз. Ви подивіться на все, що намагається зробити Путін: і позбутися своїх генералів, і звільнити свій штаб, і залучити найманців, і дати бонуси, щоб спробувати завербувати більше солдатів. Він має велику проблему", – зауважив Гоук.

"На мою думку, він уже програв, він ніколи не виграє. Навіть якщо ви зупинитеся сьогодні, ви показали йому, що він не може взяти те, що хоче. Він невдаха, він втрачений. Тепер питання лише у тому, як довго його народ терпітиме те, що він робить", – додав офіцер американської ССО.

Він також прокоментував теперішню ситуацію на фронті.

"Що я думаю про поточну ситуацію на полі бою в Україні, то це те, що українці тримаються добре, вони завдають ударів скрізь, де можуть, вони проникають у ті місця, які Росія вважала за безпечні райони", – оцінив американський ветеран.

Нагадаємо, генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун заявив, що осінь-зима стануть вирішальними на фронті в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін ніколи не виграє": офіцер спецназу США пояснив, чому президент Росії вже програв у війні 5.00 5 2
Політика / Світ
02.09.2022 1069
Еще материалы раздела «Світ»