<
НОВИНИ ДНЯ: Демобілізації не буде: нардеп розкрив, чому парламент "поховав" цю ідею і до чого тут Сирський  Сунак звинуватив Путіна в безрозсудній ядерній ескалації часів Карибської кризи  Україна має шанс стати потужною і всадити Путіна за стіл переговорів, - Нуланд  Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт  Оренда квартири у Німеччині: як оплачується житло для українських біженців  Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означаєвсі новини дня
Політика
Україна
02.09.2022 484

Змусити панікувати і видавлювати: у Зеленського розповіли ключову мету та стратегію наступу ЗСУ

Стратегія ЗСУ на сьогодні - збільшити інтенсивність ударів у тил ворога та знищити логістичне забезпечення армії РФ.

6fd46d235b9ee72a0f3f506d9bea0410_02.09.22

Результат цією стратегії полягає в тому, щоб мінімізувати втрати української сторони. Пише ТСН. 

Про це в ефірі Freedom розповів радник керівника ОП Михайло Подоляк.

"Інтенсивність обстрілів з нашого боку тилового і логістичного забезпечення російської армії зросла. У тому числі на південному, харківському, мелітопольському напрямках. Ми максимально ефективно хочемо зруйнувати все забезпечення, тобто снаряди, паливо, медикаменти, амуніцію... Розірвати зв'язки між оперативно-тактичним управлінням і безпосередньо військовими частинами, завдати ударів по складах... Таким чином зменшити інтенсивність російського вогню, знекровити їх, змусити панікувати... і видавлювати. Ось ця стратегія сьогодні починає працювати", – заявив Подоляк.

Посадовець наголосив, що це добре спланована контрнаступальна операція, яка триває одночасно на багатьох напрямках. Вона поступова, не ударна.

Нагадаємо, як раніше повідомляв генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун, осінь-зима стануть вирішальними на фронті в Україні. Адже саме цей період покаже підготовку українських військових до звільнення окупованих територій.

Оценка материала:

5.00 / 2
Змусити панікувати і видавлювати: у Зеленського розповіли ключову мету та стратегію наступу ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
02.09.2022 484
Еще материалы раздела «Україна»