<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Світ
02.09.2022 590

Путін хоче відновити радянську імперію, хоча неминуче програє у війні – Кислиця

Очільник Кремля Путін хоче відновити радянську імперію. Однак його очікує неминуча поразка у війні, яку він розв’язав проти України.

cf6e260d7ec53a242c79176f87f70cce_02.09.22

Путін хоче відновити СРСР, однак його чекає неминуча поразка у війні, яку він розв’язав. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю виданню Guardian Trinidad & Tobago повідомив постійний представник України в ООН Сергій Кислиця.

За його словами, РФ хоче колонізувати Україну, проте наша держава вистоїть та зможе дати відпір російськім окупантам. 85% українців виступають проти територіальних поступок Росії.

"Незалежність України важлива, бо це святкування нашої свободи, але те, що ми маємо сьогодні, - це напад неоколоніалізму та бажання Путіна відновити радянську імперію. Я бачу кінець війни. Воєнна поразка Росії в Україні неминуча" - сказав Кислиця.

Нагадаємо, що Путін шантажує світ ядерною загрозою, оскільки не отримав жорсткої реакції світової спільноти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін хоче відновити радянську імперію, хоча неминуче програє у війні – Кислиця 5.00 5 2
Політика / Світ
02.09.2022 590
Еще материалы раздела «Світ»