<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Росія
03.09.2022 421

В Москві ФСБ шукає вихідців з України для звинувачення у "терактах" – розвідка

ФСБ ходить по квартирах у Москві і випитує, чи живуть поблизу українці.

8a82ca31126eb28d61940ee2c597d6e1_03.09.22

В Москві посилюється кампанія з пошуку громадян РФ, які негативно ставляться до війни проти України. Особлива увага приділяється колишнім громадянам України та українцям за походженням. Пише ТСН. 

Як повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, в столиці Росії проводиться поквартирний обхід групами людей, вдягнених у цивільне, які представляються співробітникам ФСБ. Вони з'ясовують у мешканців, чи живуть десь поблизу українці або чи хтось не здає українцям в оренду житло. Також з’ясовують ставлення громадян до так званої "спецоперації".

"Одна з цілей зазначених дій – недопущення формування та розповсюдження у столиці рф негативного ставлення до війни та виявлення людей, які можуть вплинути на формування незалежної громадської думки щодо неї", - кажуть в українській розвідці.

Також ця кампанія має сформувати негативний образ українців – як терористів і радикалів.

"Надалі саме їх можуть звинуватити в терактах, організованих російськими спецслужбами на території рф", -  зазначають у розвідці.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Москві ФСБ шукає вихідців з України для звинувачення у "терактах" – розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
03.09.2022 421
Еще материалы раздела «Росія»