<
НОВИНИ ДНЯ: Демобілізації не буде: нардеп розкрив, чому парламент "поховав" цю ідею і до чого тут Сирський  Сунак звинуватив Путіна в безрозсудній ядерній ескалації часів Карибської кризи  Україна має шанс стати потужною і всадити Путіна за стіл переговорів, - Нуланд  Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт  Оренда квартири у Німеччині: як оплачується житло для українських біженців  Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означаєвсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 721

Дуже багато населених пунктів на межі знищення, точаться жорстокі бої: ОВА - про ситуацію на Херсонщині

Ситуація на Херсонщині залишається надзвичайно складною, на території окупованого регіону тривають бойові дії між ЗСУ та путінською армією.

d5e11bfee745092637e59cd0c68cf6bc_03.09.22

За інформацією Херсонської ОВА, практично кожен другий будинок у селах - пошкоджений або знищений. Гуманітарна ситуація в деяких наслених пунктах - складна. Пише ТСН. 

Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич.

"Ситуація на Херсонщині залишається надзвичайно складною, тривають бойові дії. Дуже багато населених пунктів на межі знищення. Практично кожен другий будинок у селах, які розташовані біля лінії фронту, пошкоджені або знищені. Півроку люди у цих селах перебувають без води та світла", - йдеться у повідомленні посадовця.

Він додав, від херсонців надходять повідомлення про численні факти крадіжок особистого майна з будинків, складів, аптек, а також шахрайських дійстосовно пенсіонерів.

Відповідно до повідомлення ОК "Південь", тричі ворожа авіація атакувала позиції ЗСУ в Бериславському районі, без втрат. Ушкоджений вчора в районі Сухого Ставку літак Су-25 виведений зі складу ворожих сил.Також українська авіація завдала 18 ударів по командних і опорних пунктах, по складах з боєприпасами і паливом, а також та по логістично-транспортних потужностях.

"ЗСУ уразили 9 ворожих пунктів управління, 2 поромні переправи, 2 пункти управління безпілотниками, а також нанесли удари по засобах ППО та по скупченню ворога. Триває вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами", - написав очільник області.

Нагадаємо, за інформацією Сил оборони, російські злочинці не можуть перекидати на окуповані території Херсонської області свої резерви через знищену логістику.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дуже багато населених пунктів на межі знищення, точаться жорстокі бої: ОВА - про ситуацію на Херсонщині 5.00 5 2
Політика / Україна
03.09.2022 721
Еще материалы раздела «Україна»