<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 646

Окупанти уже не можуть підтягувати свої резерви на Херсонщину: Сили оборони - про успіх ЗСУ на півдні

Російські військові не можуть перекидати на окуповані території Херсонської області свої резерви через знищену логістику.

a06f9cd60d8769fd1f9ef9c65af67f53_03.09.22

В Херсонській області залишаються деякі транспортні шляхи, які росіяни можуть використати гіпотетично, але всі вони перебувають під вогневим контролем українських сил. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами, на півдні Збройні сили України постійно знищують ворожі склади з боєприпасами та понтонні переправи, через що вони не можуть підтягувати резерви на окуповану Херсонщину.

"Ми продовжуємо позиційні бої, нищимо ворога в сенсі його логістики. Його здатності, потужності. Летять в повітря склади з боєприпасами. Зриваються понтонні переправи. Це означає, що логістика і транспортне сполучення ворога підірване настільки, що підтягувати резерви вони не можуть. Ще залишаються деякі шляхи транспортні, які вони гіпотетично могли б використати, але і вони під нашим вогневим контролем", – сказала вона.

Як повідомляли раніше у пресслужбі ОК "Південь", ситуація на південному фронті залишається стабільно складною, але цілком контрольованою ЗСУ. Тривають позиційні бої з метою покращення положення по лінії фронту. Тим часом противник продовжує повітряну розвідку, використовуючи як безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівню, так і розвідувально-ударні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти уже не можуть підтягувати свої резерви на Херсонщину: Сили оборони - про успіх ЗСУ на півдні 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2022 646
Еще материалы раздела «Україна»