<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 633

Зеленський назвав умови для початку переговорів з Росією

Президент України Володимир Зеленський назвав ключові питання, які можуть відкрити переговорний шлях між Україною та Росією.

ba5aa75e65d98fc50cd5bdf5da405878_03.09.22

За словами глави держави, перш за все Москва має припинити розв'язувати питання війною і вбивствами. Пише ТСН. 

Про це Зеленський заявив під час виступу на економічному форумі "Амброзетті".

"Ключове питання полягає в тому, чи існує сьогодні момент переговорів. Його сьогодні не існує, і не існувало довгі роки до цього. Агресія Росії почалася не вчора, війна йде 8 років. Тому має проявитися бажання Росії розв'язувати питання не війною і не вбивствами. Поки вона хоче вирішувати все силою", - заявив Зеленський.

Глава держави наголосив, що Москва повинна зупинити спроби захопити українські території. Другий важливий пункт - це бажання миру. Більшість країн у Європі підтримують Україну, але потрібне об'єднане бажання.

Третє — це бажання російського суспільства закінчити війну. Росіяни повинні відчувати, що винні в цій війні, у своєму виборі, винні в замовчуванні. За словами Зеленського, громадянам РФ потрібно усвідомлювати, що немає іншої альтернативи тій, коли російські війська вийдуть з чужої землі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган хоче провести спільну зустріч із Володимиром Зеленським та російським диктатором Володимиром Путіним у Туреччині.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський назвав умови для початку переговорів з Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2022 633
Еще материалы раздела «Україна»