<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії розгорнули масове будівництво фільтраційних таборів для українців — ЦНС  Як шукатимуть ухилянтів через "Оберіг": в ТЦК розповіли подробиці  Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!всі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 550

31-річна зрадниця і дружина українського військового "зливала" російським спецслужбам координати ЗСУ

Жінка потайки використовувала свого чоловіка - бійця ЗСУ, розпитуючи інформацію про розташування його військової частини та інших угруповань ЗСУ. Отримані дані вона передавала російським спецслужбам для обстрілів.

673e546a5c5c8810117f90791a0e1372_03.09.22

СБУ викрила зрадницю, яка передавала російським спецслужбам координати ЗСУ, отримані від свого чоловіка-військового. Пише ТСН.  Інформаторка надавала окупантам дані про розташування військових об’єктів і техніки Збройних сил України вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької областей.

Про це повідомили в СБУ.

31-річна зрадниця, мешканка Дніпропетровської області, розпочала працювати на ворога у травні. Вона пішла на такий крок попри те, що перебуває у шлюбі з військовослужбовцем ЗСУ і вони мають спільного сина.

"Її чоловік, перебуваючи на східному фронті, регулярно перераховував гроші на утримання дитини. Зловмисниця використовувала свого чоловіка "в темну": випитувала дані про розташування його військової частини та інших угруповань ЗСУ на передових позиціях", - розповідають у спецслужбі.

Отриману інформацію вона передавала через месенджери до військової розвідки РФ, де її використовували для артилерійських та авіаударів.

Зрадницю затримали після чергового передавання даних.

Слідчі СБУ повідомили їй про підозру.

Оценка материала:

5.00 / 1
31-річна зрадниця і дружина українського військового "зливала" російським спецслужбам координати ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2022 550
Еще материалы раздела «Україна»