НОВИНИ ДНЯ: Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифрувсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 1188

У Херсоні знищено будинок, де перебували близько 200 окупантів, - ЗМІ

ЗСУ завдали удару по будинку в Херсоні, де перебувало близько 200 російських окупантів, у тому числі - співробітники ФСБ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцевий портал "Мост".

Так, в ніч на 2 вересня в місті прогриміли кілька потужних вибухів. Місцеві жителі повідомили, що в результаті удару зруйнований будинок, розташований на вулиці Кольцова на території Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

За попередніми даними, у знищеному будинку могли проживати близько 200 окупантів, серед яких, ймовірно, були і співробітники ФСБ.

Відзначається, що цей будинок колись належав Херсонському юридичному інституту, де розміщувалися казарми і навчальні аудиторії. Після ліквідації інституту в 2011 році будівлю перебудували під житловий будинок і роздали квартири поліцейським. Однак після евакуації поліцейських в частину порожніх квартир заселили російських військових.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові можуть звільнити Херсон від окупації, погрожуючи оточити 20 тисяч російських військових у регіоні. Таким чином, місто можна звільнити без бойових дій.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Херсоні знищено будинок, де перебували близько 200 окупантів, - ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Україна
03.09.2022 1188
Еще материалы раздела «Україна»