<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 363

ЗСУ уразили понад десять скупчень живої сили ворога, зокрема й три взводні опорні пункти – Генштаб

Байрактар також знищив дві одиниці броньованої техніки противника разом з екіпажами.

3c208e5fc34065fad474be973a85cd88_03.09.22

Протягом минулої доби ЗСУ уразили понад десять скупчень живої сили ворога, знищили три зенітно-ракетні комплекси та декілька одиниць броньованої техніки окупантів. Пише ТСН. 

Про це у ранковому зведенні 3 вересня повідомиви Генштаб ЗСУ.

Так, протягом доби авіація Сил оборони здійснила понад 40 бойових вильотів для підтримки дій наземних угруповань, в ході яких було знищено декілька пунктів управління противника та склад з боєприпасами. Безпілотним літальним авіаційним комплексом Байрактар ТБ-2 завданий ракетний удар, в результаті якого детонував боєкомплект та знищено 2 одиниці броньованої техніки противника разом з екіпажами.

"Ракетні війська та артилерія угруповань наших військ продовжує виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника. Так, уражено понад 10 скупчень живої сили ворога, зокрема три взводні опорні пункти. Знищено три зенітно ракетні комплекси та декілька одиниць броньованої техніки окупантів", - йдеться у зведенні.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 192-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ уразили понад десять скупчень живої сили ворога, зокрема й три взводні опорні пункти – Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
03.09.2022 363
Еще материалы раздела «Україна»