НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 747

Аналітик Купер: Росіяни будуть знищені

Українським військам необхідно знищити російську армію, щоб звільнити захоплені території. Це єдиний спосіб виграти війну.

_btr_4_facebook_com_mod_mil_rus__1__1_650x410_03.09.22

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів австрійський військовий аналітик тому Купер.

Він зазначив, що якщо Україна знищить угруповання російських військ у Херсоні та Запоріжжі, Крим тоді впаде сам по собі.

"Росіяни будуть знищені. Щоб змусити росіян піти з якоїсь території, ви повинні їх знищити. Секретом вашого успіху на Київщині та Чернігівщині - знищення їхніх наземних сил, їхньої логістики... Єдиний шлях перемогти росіян - знищити їх. Це не весело, але єдиний спосіб виграти війну - вбивати людей", - зазначив він.

Нагадаємо, за словами Купера в інтерв'ю РБК-Україна, Росія знову може спробувати вдарити по Києву і Західній Україні, якщо у них буде така можливість. Однак використання білоруської армії виключено.

Оценка материала:

5.00 / 1
Аналітик Купер: Росіяни будуть знищені 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2022 747
Еще материалы раздела «Україна»