<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2022 529

Мін’юст перевірятиме ділову репутацію набувача ЗМІ, - Малюська

Кабмін вніс зміни до Положення про Міністерство юстиції України, після чого Мін’юст отримав повноваження проводити перевірку ділової репутації покупця засобу масової інформації.

Про це повідомила пресслужба Міністерства юстиції України.

“На підставі звернення покупця (потенційного покупця) ЗМІ наше профільне відомство проводитиме перевірку ділової репутації такого набувача. Тобто, буде надаватися оцінка інформації про виявлення відповідності або невідповідності зазначеної особи вимогам Закону про деолігархізацію”, – пояснив голова Мін’юсту Денис Малюська.

Він додав, що після цього результати перевірки надсилатимуться Раді національної безпеки і оборони України та повідомлятимуться відповідному покупцю ЗМІ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мін’юст перевірятиме ділову репутацію набувача ЗМІ, - Малюська 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2022 529
Еще материалы раздела «Україна»