НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2022 587

Нові російські підрозділи отримують до 40% не боєздатної техніки, - розвідка

Нові російські підрозділи оснащують радянською технікою, з якої близько 40% не боєздатні. Вона потребує ремонту і відновлення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

Повідомляється, що РФ комплектує підрозділи радянською технікою, оскільки новітнє озброєння кинули в Україну ще в лютому-березні. Застаріла техніка окупантів часто не боєздатна і їде на фронт у несправному стані.

"Зараз ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащуються іще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання й арсеналів та поступають у війська. За нашими оцінками, 40 відсотків бойової техніки не боєздатна. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу", - підкреслив Скібіцький.

Нагадаємо, ЗСУ знищили вже понад 49 тисяч російських солдатів, а за останню добу захисники ліквідували 350 окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нові російські підрозділи отримують до 40% не боєздатної техніки, - розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
04.09.2022 587
Еще материалы раздела «Україна»