НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.09.2022 529

ЄС готовий до повного припинення постачання російського газу – єврокомісар

В ЄС готові до повного припинення постачання російського газу та активно працюють над заповненням паливних сховищ до початку майбутнього опалювального сезону.

Про це заявив комісар Євросоюзу з економіки Паоло Джентілоні, передає NDTV.

«Ми добре підготовлені протистояти екстремальному використанню Росією газового шантажу. Ми не боїмося рішень Путіна. Звісно, ми просимо росіян дотримуватися контрактів, але якщо вони цього не зроблять, ми готові реагувати», — сказав чиновник.

За словами Джентілоні, в Європейському Союзі запаси газу на цей момент становлять приблизно 80 відсотків завдяки диверсифікації поставок, хоча ситуація в різних країнах неоднакова.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЄС готовий до повного припинення постачання російського газу – єврокомісар 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
04.09.2022 529
Еще материалы раздела «Економіка»