<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2022 695

Більшість людей ненавидить росіян: Кім про настрої мешканців Миколаївської області

Більшість жителів Миколаєва ненавидять росіян через постійні обстріли і вже забули, що таке СРСР.

_mikolai__skkoi___oda_vitalii___kim_foto_nikvesti_3_650x410_04.09.22

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Я спокійно ставлюся до цієї війни. Скажімо так, це моя робота, а я свою роботу люблю завжди, якою б вона не була. Що стосується мешканців міста, я думаю, що абсолютна більшість людей зараз ненавидить росіян через те, що довелося всім миколаївцям пережити. Півроку під обстрілами - люди виживають, неможливо жити спокійно", - сказав він.

За словами Кіма, коли він був у Києві, то бачив, як люди живуть, коли більш-менш спокійно, а в Миколаєві ситуація інша.

"У нас прифронтове місто, люди щодня на стресі, треба розуміти, що ми всі тут недолюблюємо росіян", - додав Кім, відзначивши, що мешканці Миколаєва вже забули що таке СРСР.

Оценка материала:

5.00 / 1
Більшість людей ненавидить росіян: Кім про настрої мешканців Миколаївської області 5.00 5 1
Політика / Україна
04.09.2022 695
Еще материалы раздела «Україна»