<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Світ
05.09.2022 673

"Не те, щоб на наших умовах": у Путіна знову заговорили про мирні переговори з Україною

У Росії знову заговорили про мирні переговори з Україною.

a1aea9e1fb518e758e7749e702da8aef_0.09.22

У Кремлі вже не говорять, щоб перемовини були на їхніх умовах, а лише про те, щоб "інтереси Росії не постраждали". Пише ТСН. 

Про це у коментарі російським пропагандистам сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

Речник диктатора заявив, що війна в Україні закінчиться за столом переговорів. Також Пєсков уже обережно висловився про те, що переговори повинні бути на умовах Кремля.

"Будь-яка конфронтація закінчується розрядкою. Будь-яка кризова ситуація закінчується за столом переговорів. Так буде і цього разу. Це навряд станеться скоро, радше - пізно. Але все таки станеться. Інша справа - ми матимемо безцінний досвід та науку, як вести з ними діалог. Не те, що на наших умовах, а таким чином, щоб наші інтереси ніяк не постраждали", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, російський опозиціонер розповів про паніку в Кремлі через провал в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Не те, щоб на наших умовах": у Путіна знову заговорили про мирні переговори з Україною 5.00 5 1
Політика / Світ
05.09.2022 673
Еще материалы раздела «Світ»