<
НОВИНИ ДНЯ: Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травня  Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлювсі новини дня
Політика
Росія
05.09.2022 580

Патріарх Кирило почав погрожувати багатим росіянам пеклом

Патріарх Кирило закликав багатих людей у Росії ділитися своїми коштами з нужденними. Інакше на них чекає "шлях у пекло".

_kiril_gettyimages_534425522_2_650x410_05.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

"Якщо багатий здатний віддати значну частину своїх коштів іншим - тим, хто потребує, тим, хто страждає, - тоді володіння багатством стає виправданим, і ця людина поповнюватиме своє багатство - Господь допомагатиме йому збільшувати свої матеріальні можливості, поки ці можливості служать іншим людям, що особливо перебувають у критичній життєвій ситуації", - сказав він.

За його словами, якщо людина "з великої кількості грошей не може допомогти іншому - це шлях у пекло, і говорити тут нема про що".

При цьому предстоятель РПЦ нагадав про євангельський вислів Христа про те, що "важко багатому увійти до Царства Божого".

Нагадаємо, в середині червня Велика Британія ввела санкції проти Патріарха Кирила.

8 липня також Канада прийняла рішення ввести санкції проти голови російської церкви патріарха Кирила.

Водночас патріарх Кирило мав би бути внесений до шостого пакету санкцій Європейського союзу проти Росії. Однак його виключили в останній момент.

Оценка материала:

5.00 / 2
Патріарх Кирило почав погрожувати багатим росіянам пеклом 5.00 5 2
Політика / Росія
05.09.2022 580
Еще материалы раздела «Росія»