<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
06.09.2022 823

У Міноборони розповіли про довжину лінії фронту та де ЗСУ мають успіхи

Найактивніші бойові дії відбуваються на Донецькому напрямку.

663783a7db1c19006ee3cc1616c782b6_06.09.22

Наразі лінія фронту в Україні простягається на 2,5 тис. км. Пише ТСН. 

Про це в ефірі національного телемарафону повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

На 1,3 тис. км ведуться активні бойові дії.

"На цих 1,3 тис. км у нас є оборонна операція, яка полягає в певному комплексі дій, і там можуть бути як наступальні дії, так і оборонні. Найактивніші дії – це район Донецького напрямку. Путін нещодавно говорив, що він ставить завдання – повністю захопити Донецьку область до певного терміну. Вони (окупанти - ред.) не встигли по цих термінах, бо збиралися це зробити до 1 вересня, але не залишають цю мету", - повідомила заступниця міністра оборони.

За словами Маляр, на Донецькому напрямку українські війська мають успіхи - просуваються та деокупують населені пункти.

Нагадаємо, за минулу добу ракетні війська та артилерія ЗСУ завдали ракетних ударів та вогневого ураження по ворожих пунктах управління різного рівня.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони розповіли про довжину лінії фронту та де ЗСУ мають успіхи 5.00 5 2
Політика / Україна
06.09.2022 823
Еще материалы раздела «Україна»