<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
06.09.2022 590

Путін може ініціювати у Росії воєнний стан: колишній учасник ТКГ пояснив, коли і навіщо це диктатору

Диктатор Володимир Путін не допустить президентських виборів у РФ 2024 року.

33327401f222b04bb7b761e53d093031_06.09.22

Можливо, вибори 2024 року в РФ стануть останніми в житті Путіна, тож йому дуже хочеться прийти до них переможцем, щоб отримати добрий результат. Пише ТСН. 

Таку думку висловив колишній представник України у Тристоронній контактній групі, журналіст Сергій Гармаш в інтерв'ю Obozrevatel.

"На жаль, Путін не має варіантів. 2024 року у нього вибори, можливо, останні в його житті. Йому дуже хочеться прийти до цих виборів переможцем, щоб отримати добрий результат, який залишиться в історії. Якщо він не отримує цього результату на полі битви – приєднання територій, а він такого результату, я сподіваюся, не отримає – то у нього не залишиться іншого варіанту, щоб якомога довше затягувати конфлікт", - каже Гармаш.

Для цього, за його словами, Путін може запровадити воєнний стан 2024 року, загальну мобілізацію і так взагалі уникнути виборів.

"Їх просто не буде. Потрібно розуміти, що все йде до цього. Це буде зумовлено бажанням цієї людини залишатися при владі. Я думаю, поки Путін живий, всі питання вирішуватиме він, оскільки сьогодні вся силова структура замкнута на ньому. Жодні "партії миру" (в Кремлі) та інші не в змозі щось змінити, допоки він живий і дієздатний", - сказав Гармаш.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін може ініціювати у Росії воєнний стан: колишній учасник ТКГ пояснив, коли і навіщо це диктатору 5.00 5 2
Політика / Світ
06.09.2022 590
Еще материалы раздела «Світ»