НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
06.09.2022 627

Голлівудським зіркам Шону Пенну та Бену Стіллеру заборонили в'їзд до Росії

МЗС РФ оголосило список з 25-ти американських політиків та діячів культури, яким відтепер заборонений в'їзд до росії.

f6fbf62b973b4a165a6e075040beea2e_06.09.22

Відповідна інформація з'явилася на сайті МЗС РФ. Так, до нового санкційного списку увійшло 25 громадян США - це американські політики та діячі культури. Пише ТСН. 

"Ворожі дії американської влади, яка продовжує слідувати русофобським курсом, руйнуючи двосторонні зв'язки та нагнітаючи конфронтацію між Росією та США, й надалі отримуватимуть рішучу відсіч", - сказано в заяві на сайті російського міністерства закордонних справ.

Зокрема, у списку опинилися й актор, режисер і продюсер Шон Пенн та актор і режисер Бен Стіллер. Як відомо, Шон Пенн всіляко демонструє підтримку нашому народу та захисникам. Режисер неодноразово бував в Україні.

Окрім того, Пенн знімає документальний фільм про війну в Україні, яку вороже розв'язала Росія. На початку липня режисер знов приїжджав до України та на власні очі побачив, які жахіття роблять окупанти. Тоді зірка відвідав Київ, Бучу, Ірпінь та Дніпро. Також актор зустрівся з українським співаком Колею Сєргою.

У середині червня в Україні побував Бен Стіллер. Він відвідав біженців у Львові, після цього вирушив до Макарова та Ірпеня, а потім зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Оценка материала:

5.00 / 2
Голлівудським зіркам Шону Пенну та Бену Стіллеру заборонили в'їзд до Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
06.09.2022 627
Еще материалы раздела «Світ»