<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
06.09.2022 488

У Росії падає рівень підтримки війни. Данілов пояснив, чим це загрожує Кремлю

Серед росіян падає рівень підтримки війни проти України. Це загрожує Кремлю і федеральному устрою Росії.

1___5509_650x410_06.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова в Twitter.

Він зазначив, що зростання недовіри серед громадян перетворюється у тенденцію, яка набуває динаміки. Це може розхитувати російське суспільство з середини.

"Турбулентність процесів надалі буде дестабілізувати ситуацію й розхитувати всю конструкцію псевдофедерального утворення РФ. Недоімперія має бути зруйнована", - заявив Данілов.

Нагадаємо, раніше Данілов назвав головні відмінності між українцями та росіянами, заявивши, що підтримка війни серед росіян падає.

Також секретар РНБО наголосив, що Україна не буде узгоджувати звільнення свої території з іншими державами.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії падає рівень підтримки війни. Данілов пояснив, чим це загрожує Кремлю 5.00 5 2
Політика / Світ
06.09.2022 488
Еще материалы раздела «Світ»