<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2022 1314

"Інакше співали б гімн РФ": Жданов назвав геніальне рішення Генштабу ЗСУ, яке врятувало Україну

Українське командування своїм рішенням змогло врятувати країну від повного захоплення.

0cd6e6f24de498cb5101e95c7857ddc1_07.09.22

Завдяки тому, що росіянам дозволили розтягнути свої колони вглиб, їх вдалося знищити і не допустити окупації столиці. Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

"Це - рішення Генштабу максимально відтягнути війська РФ від кордонів з Росією і дати витягнутися цим довгим колонам, для того, щоб потім почати їх громити. Якби ми не розтягли війська до 24 лютого, то ми б з вами вже співали гімн РФ. А коли ми дали противнику витягнутися на такі відстані - коли повністю була відсутня логістика, і ворог мчав вглиб нашої країни з думкою "ура, ми перемагаємо, бліцкриг не за горами, ось вона - парадна форма". Вони дійшли до Києва... і тут раз... і їм дали бій. Бронегрупа, яка увірвалася до Києва, згоріла, мости усі підірвали. До речі, річка Ірпінь вже історично не раз врятувала Київ. А далі був розгром усіх цих колон довжиною 20, 40, 60 км. Так, тут більш-менш військ вистачило, так, територіальна оборона взяла на себе левову частку бойових дій - особливо перших боїв. На півдні ситуація була, я так розумію, гірша і з військом, і зі створенням тероборони", - сказав Олег Жданов.

Раніше у Генштабі підтвердили ліквідацію росіян у Куп'янську та Херсоні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Інакше співали б гімн РФ": Жданов назвав геніальне рішення Генштабу ЗСУ, яке врятувало Україну 5.00 5 2
Політика / Україна
07.09.2022 1314
Еще материалы раздела «Україна»