<
НОВИНИ ДНЯ: До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкоголь  Коли до України прийде потепління: синоптикиня назвала дату  Секретар РНБО назвав кількість окупантів, які наступають на Харківщину: чи є загроза для Харкова  Нарешті: F-16 з Данії будуть у розпорядженні України протягом місяця  Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон – що зміниться від 18 травня  Частину України накриють дощі з грозами: синоптик дала прогноз на 15 травня  Як приготувати смачне печиво з какаовсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2022 560

Жданов: "Супутникова система навігації РФ - неробоча, точність ракетних ударів знизилася"

США боляче вдарили по системи ракетних ударів РФ.

4e036f0a01b433bbaa7b38e1709ff8b3_07.09.22

Ракетний комплекс С-300 і ті ракети, які в Росії переробили в клас "земля-земля" і якими намагаються обстрілювати наші міста, особливо Миколаїв та Харків, мають дуже низьку точність. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телеканалу FreeДом розповів військовий експерт Олег Жданов.

"А якщо ще врахувати дані, які надходять з інсайдерських джерел із США, що вони на прохання України уповільнили сигнал відкритої системи GPS. Російський ГЛОНАСС (російська радіонавігаційна супутникова система - ред.), виявляється, – неробоча система, хоч як вони там нею не хвалилися, але вона не працює. А зараз за рахунок зниження швидкості GPS-сигналу крилаті ракети летять повільніше, тому що вона може регулювати швидкість, і тому збиваємо 5 з 5, або 3 з 4", - пояснив Жданов.

Також, за словами експерта, ракети комплексу С-300 не можуть регулювати свою швидкість, вона у них постійна, і тому вони менше потраплятимуть у ціль. Ракета не встигає прораховувати свої координати і "летітиме абияк". Тобто, будуть великі відхилення від точки прицілювання. Точність упаде.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жданов: "Супутникова система навігації РФ - неробоча, точність ракетних ударів знизилася" 5.00 5 1
Політика / Україна
07.09.2022 560
Еще материалы раздела «Україна»